Polyvation,
Your medicine to innovate

Polyvation Your medicine to innovate

QA Officer

Quality Assurance Officer

PolyVation is gespecialiseerd in synthese, ontwikkeling en productie van speciale polymeren voor geavanceerde medische en farmaceutische toepassingen. Onze polymeren leiden tot een betere kwaliteit van leven voor patiënten over de hele wereld. We zijn een gepassioneerd team dat toegewijd is om het verschil te maken voor onze klanten. Wij zijn een bedrijf met een platte organisatie, korte besluitvormingsprocessen en een uitgesproken klantgerichtheid in een bijzondere markt. Wegens groei van onze portfolio van klinische producties zijn we op zoek naar nieuwe QA collega’s. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging als QA Officer dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat ga je doen?

In deze rol als QA Officer ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, verbeteren en controleren op het correct toepassen van het kwaliteitsmanagementsysteem gebaseerd op ISO 13485 en GMP regelgeving. Onder jouw verantwoordelijkheden vallen:

  • Beoordelen en goedkeuren van batch- en analyserecords;
  • Controleren of processen en producten voldoen aan de noodzakelijke kwaliteitsnormen;
  • Initiëren, onderzoeken, bespreken en goedkeuren van afwijkingen, change control documenten, CAPA's, OOS en andere kwaliteit gerelateerde documenten;
  • Toezicht op kwaliteitsregistraties en trendanalyses;
  • Uitvoeren van interne audits;
  • Adviseren bij procesvalidatie en kwalificatie van apparatuur;
  • Fungeren als back-up voor de QA Assistant.

Wat vragen wij van je?

Je functioneert op HBO niveau en hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding in een chemische, analytisch chemische of farmaceutische richting.

Je beschikt over werkervaring in een kwaliteitsfunctie in de voedingsmiddelen, farmaceutische en/of medische hulpmiddelen industrie.

Je hebt ervaring met kwaliteitsmanagement systemen gebaseerd op ISO 13485 en/of GxP.

Als persoon ben je resultaatgericht, initiatiefrijk en werk je graag in een team. Verder ben je goed in staat om hoofd- en bijzaken te scheiden, los je graag problemen op en kan je anderen overtuigen.

Je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in zowel het Nederlands als het Engels.

Wat bieden wij je?

Fulltime dienstverband (40 uur/week), waarbij 32 uur/week bespreekbaar is. Lange termijn dienstverband. Goede beloning op basis van ervaring en opleiding.

Geïnteresseerd?

Voor vragen kun je contact opnemen met Annelies Leeuwe - Manager Quality Assurance, telefoon 050 3680 777. Stuur een korte motivering en je CV ter attentie van Annelies Leeuwe onder vermelding van 'QA 23-05' via info@polyvation.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.