Polyvation,
Your medicine to innovate

Polyvation Your medicine to innovate

Logistics Engineer

Wij geloven dat we de wereld een stukje beter en gezonder kunnen maken met onze kennis en kunde op het gebied van biomedische en farmaceutische polymeren. Daarom onderzoeken, maken en controleren wij eigenhandig, op verzoek van onze klanten in binnen- en buitenland, polymeren die hiervoor geschikt kunnen zijn. Dat doen we met een team van enthousiaste collega’s.

Het is afwisselend werk dat van ons allemaal veel toewijding, inzet en creativiteit vraagt.

Om zeker te zijn dat we kwalitief goed werk verrichten, is PolyVation ISO 13485 gecertificeerd.

 Voor onze afdeling Logistiek (het gedeelte van ons bedrijf waar alles in- en uitgaat) waar het hectisch werken is en waar geen dag verloopt zoals verwacht, zoeken we een “supporter” in ons chemische web die wij dan ook Logistics Support/Lead Engineer noemen.

Als Logistics Support/Lead Engineer ben je  - in de breedste zin des woords – inzetbaar voor de afdeling Logistiek. Dit varieert van het ontvangen, inboeken en verdelen van onze grondstoffen tot het ondersteunen bij het versturen van ons eindproduct. Natuurlijk komt daar nog van alles bij! Het is geen statische functie en zoals gezegd verloopt geen dag zoals verwacht. Het is hollen of stilstaan, maar dat laatste niet voor lang!

Als je al ervaring hebt in de logistiek dan doen we graag een beroep op je kennis en enthousiasme om onze goederenstroom in goede banen te leiden.

We zijn op zoek naar iemand die deze fulltime functie en dynamiek aanspreekt; het liefst iemand met een (V)MBO opleiding. Maar vooral iemand met hart voor, en plezier in het werk; die graag secuur werkt. Een goede beheersing van de Engelse taal is belangrijk om je werk goed te kunnen doen.

Naast een voor je opleiding en ervaring passend salaris bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder 25 vakantiedagen + 5 extra collectieve vrije dagen, winstdelingsregeling en pensioenregeling) maar vooral een plezierige informele werksfeer met behulpzame collega’s.

Als dit je aanspreekt, stuur dan je CV en korte motivatiebrief naar ons algemeen e-mail adres

PS: Bent u een recruiter dan hoeft u geen contact met ons op te nemen.